Ας Γνωρίσουμε τις φιγουρες POP!

Posted by admin 03/12/2016 0 Comment(s)

Λίγη ιστορία...

Η Funko ιδρύθηκε ως εταιρεία το 1998 από τον Mike Becker. Το 2005, ο Becker πούλησε την Funko στον τρέχοντα CEO της, Brian Mariotti, ο οποίος βάζει σαν στόχο του την ταχεία ανάπτυξη της φίρμας στον κόσμο. Από τότε, η εταιρεία έχει επεκταθεί ραγδαία τόσο σε ποικιλία προϊόντων όσο και στη διανομή τους, ενώ μπαίνει δυναμικά και σε νέες κατηγορίες προϊόντων οπως ειναι η ένδυση,τα οικιακά είδη,τα αξεσουάρ και πολλά άλλα. Η Funko πωλεί σήμερα τα καταναλωτικά προϊόντα, τα παιχνίδια και τα συλλεκτικά αντικείμενα της σε χιλιάδες καταστήματα που εξυπηρετούν τους πελάτες σε όλο τον κόσμο!

 

Όλες οι POP!  φιγούρες της Funko  βασίζονται στο ιαπωνικό στυλ γνωστό ως Chibi, που σημαίνει μικρό και χαριτωμένο. Το κεφάλι των POP! Φιγούρων  είναι το πιο αναγνωρίσιμο μέρος καθώς είναι ουσιαστικά μεγαλύτερο από τα όργανα στο οποίο κάθεται. Διαθέτουν επίσης μεγάλα στερεά μαύρα μάτια μια μικροσκοπική μυτούλα ενώ απουσιάζουν το στόμα και τα φρύδια από το πρόσωπο. Το τυπικό μέγεθος για τα Pop! είναι 3,75 ίντσες( 9,5cm), ωστόσο υπάρχουν και κάποιες φιγούρες περιορισμένης έκδοσης  6 και 9 ιντσών (15 και 23cm αντίστοιχα) ..!!

 

Στη Gameland μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη συλλογή απο φιγούρες pop! σε θέματα απο video games, ταινίες άλλα και απο διάσημες τηλεοπτικές σειρές!! 

 

 

Δείτε όλη την συλλογή μας κάνοντας κλικ εδω  

 

 

 

Leave a Comment